Антимайдан має намір захистити бюджет-2014

Понеділок, 13 січня 2014, 10:10

Біля будівлі Верховної Ради України проходить акція прихильників Партії регіонів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зі сцени на площі Конституції сцена виступають прихильники і представники Партії регіонів, зокрема, народний депутат Михайло Чечетов. Раніше він стверджував, що його політсила до даного мітингу ніякого стосутку не має.

Прихильники влади заявили, що мають намір продовжувати свою акцію доти, доки не буде прийнято держбюджет на поточний рік.

Комендант "наметового містечка" в Маріїнському парку Олександр Зінченко розповів, що мітингувальники підтримують "стабільність в країні" і вважають неприпустимим перешкоджати прийняттю держбюджету.

За його словами, в акції беруть участь люди з різних регіонів. Зінченко також додав, що деякі мітингувальники будуть ночувати в наметах, встановлених в Маріїнському парку.

Комендант зазначив, що серед киян, які беруть участь в акції, проходить збір підписів за звернення до Київради з проханням звільнити проїжджу частину центру Києва від мітингувальників, в тому числі Хрещатика і Майдану Незалежності .

При цьому, за його словами, прихильники Партії регіонів виступають за мирне вирішення цього питання і проти силового розгону мітингу своїх опонентів.

У Маріїнському парку розбили близько 10-ти армійських наметів. Посеред парку перпендикулярно вулиці Грушевського встановлені загороджувальні металеві щити, за якими стоять правоохоронці.

Загородження розділяє парк на дві частини, одна з яких (ближче до Верховної Ради) відведена під проведення акції. Учасники мітингу тримають прапори Партії регіонів і державні прапори .

На вулицях, прилеглих до Верховної Ради, як і раніше зосереджено більше десятка автобусів з правоохоронцями.

Відео - "Громадське ТБ"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News