Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "Інтері" повністю змінили склад редакції підсумкової програми

Середа, 15 січня 2014, 11:45

На каналі "Інтер" повністю оновився склад редакції підсумкової програми каналу "Подробиці тижня".

Співробітникам телеканалу "Інтер" у вівторок офіційно представили новий склад редакції цієї програми, пише "Комерсант-Україна".

Випуск, який вийде в ефір найближчої неділі, замість Дмитра Анопченка буде вести Андрій Данилевич, ведучий соціального проекту "Стосується кожного".

Головним редактором програми замість Ярослави Артюшенко призначений Олександр Лук'яненко, який раніше працював на телеканалі "Україна".

Ці призначення оприлюднила в середу й прес-служба "Інтера".

Попередній редакції у складі 5 осіб запропонували звільнитися за власним бажанням. 

Голова правління "Інтера" Єгор Бенкендорф відмовився коментувати перестановки на каналі, пославшись на зайнятість, у прес-службі каналу також не пояснили їх причини.

Неофіційно співробітники каналу скаржаться на "посилення цензури".

Про зміну команди "Подробиць тижня" стало відомо наступного дня після того, як був закритий вечірній випуск новин, який виходив в ефір у будні о 17.50.

Одна з ведучих випуску, Ганна Гомонай, заявила газеті: "Про те, що випуску не буде, стало відомо 13 січня. Офіційну причину такого рішення я не знаю, але розмови про закриття випуску тривали вже кілька місяців. Він не виправдовував очікування керівництва й заважав перетіканню аудиторії з однієї програми на іншу".

На її думку, рейтинг випуску понизився після того, як у вересні минулого року змінився час виходу програми. "О 18.00 почав виходити проект "Стосується кожного". Новини перемістили на 17.50, і глядач, який звик до фіксованого часу виходу, просто втратив їх у сітці", - сказала Гомонай. 

За інформацією "Комерсанта", частина колишніх співробітників "Інтера" зараз працює над запуском нового інформаційного телеканалу на базі молодіжного розважального каналу Zoom, який входить до складу U.A. Inter Media Group, і телеканалу MTV

У Нацраді з питань телебачення тарадіомовлення заявили, що поки не отримували заявки про зміну формату каналу з розважального на новинний, але джерело, ознайомлене з ситуацією, підтвердило майбутнє переформатування.

"Це буде інформаційний канал у холдингу Inter Media Group. Поки складно сказати, чим він буде відрізнятися від уже наявних інформаційних каналів. Зараз затверджується його концепція. На 15 січня запланована перша настановна нарада, на якій буде обговорюватися це питання", - повідомила Ольга Червакова. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...