Путін: Найгірше, що може статися з політиком - вчепитися у крісло і думати лише про це

Неділя, 19 січня 2014, 10:47

Найгірше і найнебезпечніше, що може бути для людини, яка займається політикою - вчепитися в своє крісло руками й зубами і думати тільки про це.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін, повідомляє "РИА "Новости".

"Найгірше і найнебезпечніше, що може бути для людини, яка займається політикою, вчепитися в своє крісло руками й зубами і думати тільки про це. Тоді в цьому випадку провал неминучий, тому що завжди будеш боятися зробити якийсь невірний крок. Не про це треба думати, треба думати про результати своєї роботи. Там буде видно", - заявив Путін в інтерв'ю російським і іноземним ЗМІ.

Разом з тим, за словами Путіна, зараз рано говорити про те, чи буде він балотуватися в 2018 році - потрібно думати не про це, а про результати своєї роботи.

"Що стосується амбіцій - про це рано ще говорити. Розумієте, зараз 2014 рік, вибори в 2018-му. Працювати треба, там видно буде, подивимося", - зазначив президент РФ.

Крім того, говорячи про можливий вихід на пенсію, Путін відзначив: "Можливо, в хокей буду грати".

"Ми створили недавно нашу, російську НХЛ. Але вона називається не Національна хокейна ліга, а Нічна хокейна ліга, де можуть грати непрофесіонали, починаючи з 40 і більше років .... Я 2,5 роки тому взагалі не міг стояти на ковзанах. Сьогодні вже намагаюся щось зображати. Це те, що мені подобається. Якщо і коли я вийду на пенсію, я постараюся займатися тим, що мені подобається", - розповів Путін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News