Кличко: Янукович уважно слідкує за подіями на Майдані, він стурбований

Неділя, 19 січня 2014, 22:42

Президент Віктор Янукович в курсі усіх подій, що відбуваються у Києві на Майдані Незалежности. 

Про це в ефірі Hromadske TV заявив лідер УДАРу Віталій Кличко, який відвідав Межигір'я та мав зустріч з Януковичем та озвучив йому вимоги Євромайдану. 

"Він спитав мене, як я себе почуваю, бо попав у сутичку (на вул.Грушевського). Він у курсі усіх справ",  - зазначив Кличко. 

За словами Кличка, він повідомив Януковичу, що "потрібне термінове втручання, оскільки ситуація - на межі громадянської війни, і ні в якому разі не залучати міліцію і Беркут".

"Він стурбований. Під час зустрічі йому постійно давали якісь папірці. Я думаю, що так він слідкує за подіями, що відбуваються", - зазначив Кличко.

"Я йому повідомив, що одна з вимог для вирішення проблем – позачергові президентські вибори. Я озвучив це Янукович. Такій пропозиції він не зрадів. … Також я чітко йому окреслив, що ціна питання – відставка уряду та президента. Янукович зробив вигляд, що пропустив це повз вуха", - додав лідер УДАРу.

За його словами, переговори, які мають відбутися 20 січня, стосуватимуться відставки уряду і президента, перевиборів, а також "відкликання усіх законів, які були ухвалені 16 січня".

"Але вирішити всю цю ситуацію можуть лише президентські та парламентські вибори, бо вся система - не працює", - заявив Кличко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News