Тимошенко каже, що "радіація" в палаті зашкалює. Тюремники не вірять

Понеділок, 20 січня 2014, 15:44

У палаті лікарні "Укрзалізниці", де перебуває екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, щогодини збільшуються показники рівня електромагнітного поля.

Про це Тимошенко заявила керівництву Качанівської колонії, звернувшись із вимогою перевести її до іншого приміщення, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко звернулася до керівництва виправної колонії з вимогою перевести її до іншого приміщення, оскільки, за її словами, її прилад вимірювання електромагнітного поля начебто почав щогодини збільшувати показники", - йдеться у повідомленні.

У ДПтС зазначили, що раніше Тимошенко  було дозволено використовувати прибори вимірювання радіації, шуму, якості води, а також електромагнітного поля.

"Яким чином і коли вона використовує зазначені прилади і чи використовує їх взагалі, адміністрації установи достеменно не відомо", - додали у ДПтС.

Санітарно-епідеміологічна служба провела обстеження приміщення перебування Тимошенко.

"Усі електромагнітні показники у нормі. Результати були повідомлені засудженій. Складено відповідний акт", - заявили у відомстві і нагадали, що контроль вологи, радіаційного фону, електромагнітних показників, якості води, шуму, світла регулярно проводяться у приміщеннях, де перебуває Тимошенко відповідними службами.

"Перевищень чи порушень норми зафіксовано жодного разу не було", - підкреслили тюремники.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування