Міліціонери продовжують затримувати протестувальників, однак "тітушок" на вулицях не помітили

Вівторок, 21 січня 2014, 16:29

В міліції повідомили про підозру в участі у масових заворушеннях у центрі Києва вже 22 особам, однак інформацію про "тітушок" в центрі Києва не коментували.

Так, у МВС повідомили, що до органів внутрішніх справ доставлені 50 протестувальників, процесуально затримано 26 активістів. За фактами подій у центрі Києва відкрили кримінальне провадження за ст. 294 Кримінального кодексу України (масові заворушення).

Інформацію про групи озброєних молодиків спортивної зовнішності, що у ніч з 20 на 21 січня порушували громадський порядок в центрі міста, в тому числі нападаючи на активістів Майдану, в МВС прокоментувати не змогли. За словами начальника Управління зв'язків з громадськістю МВС Сергія Бурлакова, до міліції надходить дуже багато звернень.

В той же час, за даними Української правди, близько 21 січня близько 3 години ночі групу "ті тушок", озброєних металевими предметами зокрема бачили на вулиці Івана Франка. За цим фактом до МВС була подана заява, однак реакції на неї досі немає.

Як відомо, протягом ночі на 21 січня в центрі Києва відбувалися зіткнення між учасниками акцій та "тітушками". Автомайдану вдалося затримати декілька десятків людей характерної зовнішності.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування