Азаров порадив опозиції "бути скромнішими в ультиматумах"

Середа, 22 січня 2014, 21:31

Влада виступає за конструктивний діалог з опозицією про припинення протистояння, але не сприймає ультимативних умов для його припинення.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров в інтерв'ю телеканалу ВВС, повідомляє Урядовий портал".

Прем'єр сказав, що опозиція, яка висуває свої вимоги, повинна узгоджувати свою вагу і вплив у суспільстві з цими вимогами.

"Хотілося б, щоб лідери опозиції, і зокрема пан Кличко, відійшли від мови ультиматумів. Ми ж знаємо реальну соціологію, знаємо рівень підтримки всіх лідерів опозиції. І тому треба бути скромнішим в ультиматумах", - порадив Азаров.

"У нас законно обраний президент, обраний на демократичних виборах. Велика кількість людей підтримують президента", - зазначив він.

Прем'єр сказав, що влада готова до компромісів, готова домовлятися з опозицією заради інтересів країни.

"Ми готові до компромісів, ми готові домовлятися і, я думаю, що це можливо. Тому що це в інтересах країни. Лідери опозиції повинні зрозуміти, що й вони відповідають за те, щоб не було кровопролиття, і влада за це відповідає. Але всю відповідальність зараз, в цій ситуації перекладати на владу не можна. Треба разом взятися за повернення Києва до нормального режиму роботи", - підсумував Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування