В МВС заявили, що активісти підпалили будинок на Грушевського і розгромили ТРК "Київ"

Середа, 22 січня 2014, 23:09

На вулиці Грушевського учасники масових заворушень продовжують підпалювати автопокришки, в результаті чого полум’я перекинулося на будинок під номером 4.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС  України.

"Радикально налаштовані особи чинять опір і продовжують палити гуму. Як стало відомо, декілька годин тому, на вулиці Хрещатик, до приміщення, де розташована телерадіокомпанія "Київ", увірвалися кілька молодиків – учасників масових заворушень та вчинили там погром", - заявили в МВС.

За даними відомства, молодики потрощили офісне обладнання та студійну техніку.

"Працівники міліції разом зі співробітниками Держслужби з надзвичайних ситуацій вживають заходи з гасіння пожежі.  На місці події на Грушевського, 4 працює слідчо-оперативна група", - зазначено у повідомленні.

Як відомо, раніше у КМДА заявили про напад на приміщення телекомпанії "Київ".

"22 січня 2014 року близько 19:00 невідомі особи захопили приміщення на вулиці Хрещатик, 5-В, в якому розташоване комунальне підприємство Київської міської державної адміністрації "Телеканал "Київ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили співробітники телекомпанії, які на той момент знаходились у приміщенні, близько двадцяти осіб проникли до студійного комплексу телеканалу та почали руйнувати технічне оснащення.

Міліція періодично розповідає про "мародерства та хуліганства" в столиці, натякаючи на активістів Євромайдану. За останню добу натомість з’явилися повідомлення про хуліганські дії з боку молодиків характерної спортивної зовнішності, так званих "тітушок".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News