Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одного з лідерів "Автомайдану" не знайшли в Дарницькому відділку. Інших допитують

Четвер, 23 січня 2014, 10:24

"Автомайданівців" Олександра Кравцова та Сергія Зелінського не знайшли в Дарницькому райвідділку міліції Києва, їхні дружини пішли шукати їх в Оболонському відділку.

Про це повідомив кореспондент "5 каналу" в ефірі близько 11 години.

Дружина Олександра, поетеса Олеся Мамчич боїться за свого чоловіка, бо є інформація, що Кравцова та його друга затягли в автобус і били "беркутівці".

За даними "5 каналу", відомі прізвища трьох із шести водіїв-активістів, які перебувають у Дарницькому райвідділку: Денис Рубцов, Ігор Кобзар, Микита Горський

Цих людей привезли до відділку близько 5 ранку.

Автомайданівців у Дарницькому РВВС допитують. 

Депутати від "Батьківщини" Валерій Головко та Володимир Яворівський прибули у Дарницькому РВВС, повідомляє "Батьківщина".

За словами Головка, щодо активіста Андрія Шминдюка вже проведено слідчі дії і його відправили до лікарні швидкої допомоги на вулиці Братиславській.

Наразі проводяться слідчі дії щодо іншого активіста - Заболотнього.

За словами депутата, затриманих у відділку активістів набагато більше, ніж вважалося. Про це свідчать повідомлення, які надходили до Штабу національного спротиву з самого ранку.

Друзі та родичі автомайданців повідомили про затримання "Беркутом" на світанку на вулиці Щорса активістів Ігоря Кобзаря, Андрія Шмуца, Дениса Рубцова, Микити Горського та інших.

За свідченням родичів та друзів, перед затриманням активістів "Беркут" жорстоко їх побив.

Раніше повідомлялося, що один із викрадених уночі автомайданівців, один із негласних лідерів руху, Олександр Кравцов може бути у Дарницькому райвідділку міліції.

Протягом цієї ночі "Беркут" та "тітушки" щонайменше у чотирьох місцях по Києву зупинили та побили учасників "Автомайдану", зокрема, виманивши їх проханнями про допомогу нібито від постраждалих "євромайданівців".

За даними активістів, зникли щонайменше 15 автомайданівців, на яких в ніч на 23 січня "полювали" тітушки та "Беркут".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування