Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кривому розі люди вийшли, щоб недопустити виїзд силовиків у Київ

Четвер, 23 січня 2014, 21:17

Жителі Кривого Рогу разом з членами ВО "Свобода" зібралися біля бази спецпідрозділу "Беркут" на вул. Ціолковського, щоб не допустити можливий виїзд з міста 3 автобусів співробітників підрозділу в Київ.

Як розповів агентству "Інтерфакс-Україна" член представник ВО "Свобода" у Кривому Розі Андрій Охотин, співробітників "Беркута" стали збирати для відправки на Київ після 19.00 четверга.

"Співробітників "Беркута"стали збирати в екстреному порядку. Відкликали з відпусток, з патрулювання. Вони здали зброю, отримали обмундирування, і більше 70 осіб чекають відправки" - розповів Охотин.

За його словами "беркутівцям" не сказали, куди і на скільки вони їдуть, і чому збір організований в екстреному порядку.

"Зараз біля воріт бази "Беркута"зібралося близько трьох десятків жителів міста, в основному це молоді хлопці. Але люди підходять. І ми будемо намагатися не випустити з автобус з бази. Ми станемо "живим ланцюгом", - заявив Мисливець.

Як повідомили агентству в відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Дніпропетровській області, вони не мають у своєму розпорядженні будь-якою інформацією з даного питання, і від подальших коментарів відмовилися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування