Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд по обіді вирішить долю 19 автомайданівців та людей Майдану

П'ятниця, 24 січня 2014, 10:32

Оболонський райсуд Києва о 13:00 у п’ятницю розгляне питання щодо 12 "автомайданівців", затриманих на Кріпосному провулку у Києві у четвер, та щодо 7 євромайданівців, затриманих у середу.

Про це повідомляє депутат Юрій Дерев’янко у Фейсбуку

"Сьогодні в Оболонському суді о 13.00 буде прийматись рішення по санкціях щодо 12 затриманих Автомайданівців учора на Кріпосному провулку Беркутом, а також щодо 7 затриманих позавчора людей з Майдану", - повідомив він.

"Адвокати дуже просять народних депутатів приїхати в Оболонський суд вул. Маршала Тимошенко 2Є (на 13.00), щоб взяти на поруки людей, щоб їх не посадили (не залишили в СІЗО)", - додає Дерев’янко.

Раніше на його сторінці в соцмережі був опублікований список 17 побитих активістів Автомайдану, яких у четвер знайшли в Оболонському райвідділку міліції.

7 побитих активістів Автомайдану, яких у четвер знайшли в Оболонському райвідділку
17 побитих активістів Автомайдану, яких у четвер знайшли в Оболонському райвідділку

Справа одного з активістів руху "Автомайдан" Олександра Кравцова - серед тих, які суд розгляне о 13:00. Про це повідомила УП його дружина.

Згодом Ірина Брязгун у Facebook-групі за звільнення Кравцова повідомила: "Час суду знов переноситься, так як прокуратура не встигла оформити документи. За інформацією адвоката, суд буде не раніше 15:00, а то і пізніше. Може навіть о 21:00".

Олександр Кравцов станом на ранок пятниці. Фото
Олександр Кравцов у міліції. Фото Олега Хаврука

Раніше на сторінці Кравцова у Фейсбуку повідомлялося, що його перевезли до ізолятора тимчасового тримання на провулку Косогірному, 7. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування