"Регіоналів" таємно збирають, щоб легітимізувати "диктаторські закони"?

Субота, 25 січня 2014, 13:03

Депутати з фракції Партії регіонів збираються у суботу на засідання.

Про це повідомляють кілька джерел Української правди

Порядок денний та точний час депутатам поки не повідомили.

Рішення про збори є спонтанним, оскільки ті депутати, які перебувають в округах, дізнались про це занадто пізно і на зроби приїхати не встигають.

Між тим, як пише у своєму Facebook головний редактор видання Цензор.нет Юрій Бутусов, зустріч має відбутися під пильним оком президента Віктора Януковича.

"Офіційна мета – обговорити стан у країні. Реальна мета – під прицілом очей Віктора Федорович зібрати підписи всіх депутатів фракції ПР під драконівськими законами 16 січня", - повідомив він.

"Коли на голосування дивляться західні політики, вони дуже дивуються - руки підняло 120 людей, а лічильна комісія Олійника нарахувала 235", - додав він.

"За це Олійник і втратив візу в США. А тепер втрата візи реально загрожує всьому оточенню Януковича - і не просто візи - США готові заарештувати рахунки і заборонити банкам Януковича-сина і Ахметова доларові операції", - зазначив Бутусов.

Тому, на його думку, завдання влади "легітимізувати кричуще порушення Закону про регламент ВР про порядок голосування".

Опозиції він порадив "створити свою комісію з розслідування обставин голосування, все підрахувати, відео, фото докласти, оформити альбомчик, переклад на вашингтонський, і попередити про кримінальну відповідальність тих, хто підпишеться за закони після 16 січня".

"Питання про легітимність голосування 16 січня і звіт слідчої комісії опозиції має бути першим питанням позачергової сесії", - додав він. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування