На зустрічі з Януковичем НС не обговорювали – Герман

Субота, 25 січня 2014, 20:22

На зустрічі Віктора Януковича з нардепами від фракції Партії регіонів мова про введення ВР надзвичайного стану не йшла.

Про це заявила регіонал Ганна Герман, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Про це не йшлося, хоча деякі депутати виступали з різкими пропозиціями. У яких вони вимагали радикальних дій", - сказала вона після зустрічі.

За її словами, на позачерговій сесії Верховної Ради, у вівторок 28 січня, депутати планують розглянути ситуацію в країні і шляхи виходу з неї.

"Зараз мова йде про напрацювання поправок до тих законів, які були прийняті 16 січня і які викликають певні дискусії. І з внесенням таких поправок закони можна буде переголосувати в нормальному режимі, але після того як внесемо до них поправки, - розповіла Герман.

Депутат також зазначали, що на цьому засіданні буде розглянуто питання переформатування уряду.

Останнім часом Янукович та інші представники влади зробили ряд жорстких заяв стосовно "бойовиків" та "екстремістів" у Києві, що дало змогу припускати можливість введення у країні НС.

Однак президентові Європейської комісії Жозе Мануелю Баррозу Янукович пообіцяв цього не робити. У п'ятницю голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що на позачерговій сесії парламенту 28 січня питання про можливість введення в країні надзвичайного стану не розглядатиметься.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News