Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Спільна справа" ігнорує прохання Кличка про звільнення будівлі Мін'юсту

Понеділок, 27 січня 2014, 02:25

Активісти громадянського руху "Спільна справа" не захотіли звільнити будівлю Міністерства юстиції України на прохання лідера "УДАРу" Віталія Кличка.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на свого кореспондента.

Як повідомляється, лідер партії "УДАР " Віталій Кличко зайшов в будівлю і намагався їх переконати звільнити захоплене міністерство, але до його прохань не прислухались.

"Я спробував переговорити з ними. На жаль, вони відмовилися і залишаються там. Зараз ми спробуємо ще раз переконати тих, хто командує ними, щоб вони звільнили приміщення", - сказав він журналістам.

Журналістів у приміщення міністерства не пускають.

У свою черг , лідер руху "Спільна справа" Олександр Данилюк повідомив журналістам, що з ранку понеділка працівники Мін'юсту допускатимуться в будівлю.

Біля будівлі Мін'юсту знаходиться близько сотні активістів, які вже спорудили барикади висотою в 1,5 метра. Крім того, з будівлі міністерства протягнули шланг, за допомогою якого мітингувальники поливають водою дорогу і тротуар з боку вулиці Ольгинська.

У київській міліції повідомили, що дзвінок від охоронця Мін'юсту надійшов на лінію 102 о 22.38. Охоронець сказав, що відбувається спроба захопити будівлю і, начебто, протестувальники вже всередині.

Як повідомлялося, активісти громадянського руху "Спільна справа" в неділю ввечері зайняли будівлю Мін'юсту на вулиці Городецького,13.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування