Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник Януковича у Раді каже, що ПР голосуватиме за його законопроект

Середа, 29 січня 2014, 20:31

Представник президента Віктора Януковича у Верховній Раді, "регіонал" Юрій Мірошниченко заявив, що на засіданні фракції Партія регіонів вирішила голосувати за його законопроект щодо амністії учасників акцій протесту.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Партія регіонів на засіданні фракції вийшла на консолідоване рішення, яке передбачає голосування за той погоджений законопроект, який був напрацьований робочою групою і представниками всіх політичних сил", - повідомив Мірошниченко.

"Цей закон підписав я і Партія регіонів буде за нього голосувати", - додав він.

За словами депутата, документ передбачає, з одного боку, звільнення адміністратиіних будівель мітингувальниками — йдеться про органи місцевого самоврядування і органи виконавчої влади.

З іншого боку, як зазначив "регіонал", буде застосована амністія до всіх тих людей, які брали участь у масових заходах і перебувають під слідством, або до яких застосовані санкції.

"Таким чином амністія прив'язується до позитивної динаміки щодо розблокування будівель", - заявив Мірошниченко, уточнивши, що державні установи мають бути звільнені і в Києві, і в регіонах.

"Разом з тим, такі приміщення як, скажімо, Будинок профспілок або Жовтневий палац так званий, який є поруч з Майданом, сам Майдан, вулиця Хрещатик, на якій є намети ,і самі намети залишаються (в розпорядженні мітингувальників), оскільки ми розуміємо, що в Україні низька температура і людям треба десь грітися", - додав депутат.

Мірошниченко також вважає, що якщо не вдасться домовитися з опозицією щодо голосування за цей законопроект "це буде втраченим шансом".

Депутат також додав, що керівництво Ради готове продовжити сесію на четвер.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування