Добкін посміявся над побитим Іллєнком

Субота, 4 січня 2014, 17:54

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін висміяв на своїй сторінці у Twitter побитого депутата від "Свободи" Андрія Іллєнка.

Він оприлюднив фото закривавленого депутата з написом "Гітлер капут".

 

Як відомо, 1 січня центральними вулицями Києва пройшов традиційний марш з нагоди 105-ї річниці з дня народження лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери.

У соцмережах з'явилося відео, на якому видно, як окремі учасники смолоскипної ходи закидали палаючими фаєрами центральний вхід у готель "Прем'єр Палас".

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій учасників факельної ходи за ч. 1 ст. 296 (хуліганство).

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявило, що інцидент біля готелю "Прем'єр Палас" є провокацією, після якої двох "свободівців" виключили з лав об'єднання.

3 січня ввечері на вул. Прорізній на Іллєнка та адвоката Сидора Кізіна після їх допиту у вищезгаданій справі було скоєно напад.

Міліція класифікувала цю подію як хуліганство відповідно до ч.2 ст.296 КК. Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок повідомив, що у Іллєнка діагностовано струс мозку і численні удари, Кізіну "зашили рвану рану правої щоки (5 см)".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування