Яценюк: Майдан не має права стояти, він повинен діяти

Неділя, 5 січня 2014, 09:54

Майдан у Києві повинен залишатися до президентських виборів.

Так вважає лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Майдан повинен залишатися в центрі Києва як серце української свободи, як певний мобілізаційний пункт. Але ми зможемо перемогти тільки тоді, коли Майданом стане вся Україна - від Заходу до Сходу ", - заявив він в ефірі "5 каналу" в суботу.

"Майдан не має права стояти, тому що якщо Майдан стоїть - це означає, що ми регресуємо, а не прогресуємо. Саме тому Майдан зараз ввів нову тактику - тактику певних таких партизанських вилазок, коли Майдан йде до міліції, до Януковича, Азарова, Рибака, коли Майдан захищає своїх активістів біля ДАІ, коли Майдан постійно за щось бореться", - пояснив політик.

Яценюк зазначив, що громадське об'єднання "Майдан" створене для захисту результатів голосування на президентських виборах в 2015 році.

"Ми маємо рік на те, щоб підготуватися до проведення президентських виборів. На те, щоб ті сотні тисяч людей, які були на Майдані, доклали своїх зусиль для роботи в комісіях, в якості спостерігачів, агітаторів, і для того, щоб приїхати сюди, в Київ, в ніч, коли рахуватимуть голоси і будуть визначатися, хто виграв президентські вибори, і захистити вибір мільйонів українців", - заявив він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...