Царьов вніс до свого списку "нев'їзних" топ-менеджера Ахметова

Понеділок, 6 січня 2014, 09:26

До "списку нев'їзних" нардепа-регіонала  Олега Царьова внесений топ-менеджер "Укртелекому" Лаша Мікава. 

Топ-менеджер Укретелекому - у списку невъздних. Скрін-шот профайлу Мікави у linkedin
Топ-менеджер Укретелекому - у списку нев'ъздних. Скрін-шот профайлу Мікави у linkedin

Мікава у "списку Царьова" йде під №35 та названий "Лоша Мікава". Однак жодної згадки про цю людину у відкритому доступі немає.

Ймовірно, Царьов мав на увазі саме Лаша Мікава. На запит кореспондента Української правди до Царьова з проханням прокоментувати наявність Мікави в його "чорному списку" – не надійшло жодної відповіді.

Лаша Мікава у списку Царьова - під номером 35.
Лаша Мікава у "списку Царьова" - під номером 35.

Лаша Мікава  обійняв посаду в "Укретелекомі" після того, як підприємство придбала SCM Group Рината Ахметова.

Як відомо, регіонал Олег Царьов заявив, що МЗС і СБУ задовольнили його запит про заборону в'їзду в Україну 36 осіб. Серед них - Тарас Кузьо, Андреас Умланд, Фінк Брайн, Василик Мирон, Олександр Рос. Серед персон нон грата значаться також колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі і 29 громадян Грузії.

На думку Царьова, "дестабілізація ситуації в Україні, вулична активність і захоплення будівель мають спланований характер", а "організація подібних кампаній вимагає участі фахівців відповідного профілю".

Разом з тим у Службі безпеки України заявляють, що списку іноземців, яким тимчасово заборонено в'їзд до України, не існує, оскільки щодо кожного з них рішення приймалося індивідуально.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування