Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Макеєнко пропонує провести суботник на Хрещатику

Понеділок, 10 лютого 2014, 11:17

Глава КМДА Володимир Макеєнко пропонує провести всеукраїнський суботник на Хрещатику.

Про це він заявив Макеєнко журналістам після завершення апаратної наради КМДА в понеділок, передає Інтерфакс-Україна.

"У мене є мрія, щоб мери Львова, Донецька, Вінниці, Одеси, Чернігова разом з нами прийшли на Хрещатик і разом із громадянами, які там перебувають, навести порядок, і якомога швидше", - заявив Макеєнко журналістам після завершення апаратної наради КМДА в понеділок.

"Ми всі розуміємо, у якому стані перебуває наш центр міста, і я впевнений, що ми зробимо це все разом. Нехай цей місячник почнеться зі збирання вул.Хрещатик, але я кажу – ми повинні зробити це разом", - додав він.

При цьому Макеєнко висловив  сподівання, що, можливо, удасться домовитися з цього питання з опозицією на зустрічі, яка запланована на понеділок.

"Ми говоримо про те, що в нас – тільки переговори, тільки домовленості, іншого бути не може. Це політична складова, і тут потрібно не перегнути, але й не спізнитися - це питання потрібно вирішувати", - заявив глава КМДА.

Відповідаючи на запитання, чи може він назвати дату, на яку планується призначити суботник, Макеєнко заявив: "Ми готові хоч завтра, тому що це питання видне всім, у якому стані перебуває вул.Хрещатик".

Як відомо, на Майдані люди самі періодично організовуються і проводять суботники. Востаннє суботник провели цієї суботи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування