Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Під час зіткнень в Києві загинуло 9 осіб – міліція

Вівторок, 18 лютого 2014, 18:14

Під час зіткнень між протестуючими і силовиками в Києві померло 9 осіб: 7 цивільних і двоє міліціонерів.

Про це повідомили в прес-службі столичної міліції.

"Один в офісі Партії регіонів задихнувся в диму, троє загиблих знаходилися в Будинку офіцерів (два з вогнепальними пораненнями, один - з пораненнями від ДТП), ще один помер в кареті "швидкої допомоги" на вулиці Мазепи також від "вогнепалу", ще дві людини померли на вулиці Інститутській від серцевих нападів", - уточнили в главку.

Також у міліції зазначили, що також померли від вогнепальних поранень померли два співробітники міліції (один у кареті швидкої, другий - у лікарні).

За даними журналістки Hromadske.tv Анни Бабінець, двоє з трьох загиблих чоловіків, тіла яких знаходяться у медпункті у Будинку Офіцерів, ідентифіковані.

Один з них мав при собі посвідчення депутата Городенківської райради (Івано-Франківщина) від ВО "Свобода" Сергія Васильовича Дідича. У нього важка травма голови та понівечене обличчя.

Другий ідентифікований мав при собі посвідчення водія на ім’я Кішук Володимир Юрійович, 1956 року народження, видане у Запорізькій області. Він помер від кульового поранення у потилицю.

Тіло третього загиблого наразі не ідентифіковане. Він не мав при собі документів, які посвідчують особу. На вигляд це чоловік 30-40 років. На його тілі виявлено отвори від двох кульових поранень: одне у живіт, друге – у серце.

Загиблі протестувальники в Будинку офіцерів. Фото: Анна Бабінець
Загиблі протестувальники в Будинку офіцерів. Фото: Анна Бабінець

Ще один загиблий, за повідомленням народного депутата Олеся Донія, - Сергій Шаповал з  Києва. 

Інтерфакс-Україна, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування