Регіонали продовжують заявляти про вихід з фракції

Середа, 19 лютого 2014, 22:29

Нардеп від Партії регіонів Віктор Бондар заявив про вихід з фракції "регіоналів" у Верховній Раді

Про це нардеп заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Заявляю про вихід з фракції партії регіонів Верховної Ради України. Під час виборів я виборцям чітко обіцяв європейський курс розвитку країни! В грудні цей курс радикально повернули в іншу сторону!", - заявив Бондар.

Також він зазначив, що "сьогодні країна на грані громадянської війни".

"Не розділяю і не хочу бути причетним до організаторів кривавих подій в Україні. На рідній Хмельниччині автоматами почали розстрілювати мирних людей на мітингу під будівлею СБУ. Пояснення не приймаються", - додав Бондар.

"Це не моя політика!  Закликаю зупинити кровопролиття і перенести дискусії у стіни Верховної Ради. Вихід єдиний - зміна Конституції і курс у Європейський Союз!", - підкреслив нардеп.

Крім того стало відомо, що регіонал Владислав Атрошенко також заявив про вихід з фракції ПР.

"Події 18-го лютого показали нездатність існуючих політичних еліт домовитися. Подальші силові дії призведуть до справжньої громадянської війни і втрати цілісності України .... Бути співучасником злочину проти народу (або навіть його частини) і держави Україна вважаю для себе неможливим. Справжнім заявляю про свій вихід з фракції Партії Регіонів ", - заявив Атрошенко.

Як відомо, окрім того заяву про вихід з фракції написав депутат Верховної Ради Юрій Благодир, а голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран заявив, що виходить з лав Партії регіонів. 

Раніше з фракції ПР у Верховній Раді раніше вийшли Давид Жванія та Інна Богословська. 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування