Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко: Компроміс для виходу з кризи - перезавантаження влади

Неділя, 2 лютого 2014, 10:53

Результатом переговорів з українською владою і шляхом виходу з політичної кризи в Україні має стати повне перезавантаження влади і перерозподіл владних повноважень в державі.

Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко, повідомляє прес-служба партії.

"Компромісом для виходу з кризи в Україні може бути тільки повне перезавантаження, зміна влади. Тема повернення до Конституції 2004-го року обговорювалася практично на усіх зустрічах, які були на Мюнхенській конференції", - зазначив Кличко.

"Всі говорили, що це справді може бути одним з ефективних механізмів перезавантаження влади і перерозподілу владних повноважень в державі. Щоб не було так, як сьогодні, коли вся влада сконцентрована в руках однієї людини… Абсолютна влада - це і абсолютна відповідальність", - додав Кличко.

Він підкреслив, що влада тільки говорить про нібито компроміси, на які йде, і це бачить увесь світ.

"Хіба це компроміс, коли Булатова, що тільки вирвався з полону і з-під тортур, намагаються заарештувати в лікарні? Хіба це компроміс, коли залякують, хапають і судять активістів? Хіба це компроміс, коли зникають люди, містами безчинствують тітушки, горять машини? Хіба терор проти народу - це компроміс з ним?", - зазначив Кличко.

За його словами, "ця система, цей режим по-іншому діяти не можуть і не будуть, тому вони мають піти".

Джерело відео – УДАР інфо 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування