У Вінницькій міськраді вже немає Партії регіонів

П'ятниця, 21 лютого 2014, 10:56

Фракція Партії регіонів у Вінницькій міській раді саморозпустилася.

Про це на позачерговій сесії міськради оголосив мер Вінниці Володимир Гройсман.

За його словами, фракція ПР ухвалила рішення щодо свого розпуску у зв'язку із кривавими подіями, що відбуваються, у Києві.

Гройсман розповів, що всі рішення міськради, які приймались раніше (про засудження насильства, підтримку євроінтеграції та Євромайдану, оцінку ситуації щодо останніх подій) – приймались одностайно.

І міські депутати від Партії Регіонів теж голосували за ці рішення.

"Вони голосували з нами одноголосно. Тому це рішення, яке було ними прийняте, воно не сьогоднішнє", - додав Володимир Гройсман.

У фракції ПР було 5 депутатів, усього в міськраді - 50 депутатів.

Як відомо, 20 лютого уповноважений фракції Партії регіонів у Закарпатській облраді Ігорь Свищ заявив про саморозпуск фракції ПР у Закарпатській обласній раді.

"Наразі ми не бачимо можливості продовжувати працювати для своїх виборців в рядах цієї політичної сили...Закликаємо своїх колег-депутатів із рад усіх рівнів приєднатися до нас, покинути ряди Партії регіонів та оголосити про розпуск фракцій", - зазначив він у своїй заяві.

Крім того, з фракції Партії регіонів Івано-Франківської обласної ради вийшли 2 депутати, повідомляє Українські новини.

Таку заяву в четвер зробив голова облради Василь Скрипничук. За його словами, з фракції ПР вийшли Сергій Сендерский і Роман Мулик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування