Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок попросив запобігти можливим випадкам мародерства

П'ятниця, 21 лютого 2014, 22:29

Опозиція звертається до громадян з проханням запобігати можливим фактам мародерства.

Про це заявив у коментарі журналістам лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

"Ми просимо усіх запобігати фактам мародерства, якщо такі виникнуть. Саме через це загони самооборони повинні організувати спільне патрулювання з працівниками міліції", - сказав він.

Політик додав, що керівники військових та міліцейських підрозділів та частин масово телефонують координаторам Майдану, тому що вони готові переходити на сторону народу, на сторону патріотів.

"Ми також пам'ятаємо про інші вимоги народу, зокрема, про те, що мають бути покарані всі злочинці, за всі вбивства, викрадення, мародерства і катування. Усі винні в погонах рано чи пізно будуть покарані. І сьогоднішнє голосування в парламенті це тільки підтверджує", - додав Тягнибок.

Як відомо, лідери трьох опозиційних фракцій 21 лютого підписали угоду з урегулювання кризи з президентом Віктором Януковичем – як пояснили вони, аби уникнути розколу України та нового кровопролиття.

Після цього Верховна Рада швидко ухвалила низку рішень, які просувала опозиція: повернення до Конституції 2004 року (з подальшим її реформуванням), усунення з керівництва МВС Віталія Захарченказвільнення від покарання активістів та допомога від держави постраждалим і сім’ям загиблих учасників акцій протесту.

Крім того, ухвалено закон, за яким можна звільнити з в’язниці екс-прем’єра та лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.

При цьому вимога протестувальників про негайну відставку Януковича з посади президента не задоволена. Янукович лише заявив про згоду провести дострокові вибори у грудні.  

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...