Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський заявив Кернесу, що сепаратизм не пройде

Субота, 22 лютого 2014, 03:12

Олігарх Ігор Коломойський вважає непорозумінням відкриття Кернесом "Українського фронту" і попереджає, що "сепаратизм не пройде".

Про це повідомляє Цензор.нет.

Власник десятків підприємств на південному сході України, власник телеканалу "1 +1" в інтерв'ю для видання дав свою оцінку з'їзду Партії регіонів у Харкові, який пройде в суботу на тлі закликів до відокремлення від України східних і південних областей.

"На моїй рідній Дніпропетровщині сепаратизм не пройде. Сепаратизм не пройде в жодному південно-східному регіоні нашої країни. Я хочу, щоб всі політики тверезо подивилися на ситуацію, і формували свою позицію насамперед з урахуванням Конституції та кримінально -процесуального кодексу. Той , хто спробує піти проти єдності України, обов'язково програє", - заявив Коломойський.

"І я спеціально хочу звернутися до однієї людини - мера Харкова пана Кернеса. Геннадій Адольфович, відкриття саме вами "Українського фронту" я вважаю непорозумінням", - сказав він.

"Командувати фронтом і вести його в бій ви отримаєте моральне право, коли перш за все самі займетеся своєю бойовою підготовкою, а не велоспортом, і коли почнете ризикувати самим собою або своїми близькими", - додав олігарх.

"Україна ніколи не вела загарбницьких воєн, але і своєї землі ні п'яді віддасть. Пане Кернес, якщо ви починаєте грати долями мільйонів людей, ви можете дуже серйозно ускладнити свою і так непросту власну долю. Подумайте про це", - зазначив Коломойський.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...