Десантники, розвідники та "Альфа" обіцяють служити народу

Субота, 22 лютого 2014, 16:25

Спецпідрозділ СБУ "Альфа", ГУ Міноборони та повітряно-десантні війська не виконуватимуть злочинних наказів та служать народу України.

Як повідомляє кореспондент Української правди, про це заявили керівники відповідних підрозділів на брифінгу у Верховній Раді.

"Я заявляю, що спецпідрозділ незаконних дій не проводив і проводить. Він знаходиться у пункті постійної дислокації, вірний присязі, у політичних процесах участі не бере", - заявив керівник Центру спеціальних операцій СБУ "Альфа" генерал-майор Олег Присяжний. 

Командувач повітряно-десантними військами Збройних Сил України полковник Олександр Швець сказав що його підлеглі "не їхали і не поїдуть" до Києва для участі у будь-яких діях проти громадян.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України також підтвердив, що його відомство також дотримується присяги і служить народу.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що бійці cпецпідрозділу Альфа діяли в урядовому кварталі в Києві на стороні силовиків і вели снайперський вогонь по протестувальникам.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News