Журналіст про скандальне інтерв’ю Бондаренко: її помічник претензій не мав

Середа, 26 лютого 2014, 15:30

Журналіст видання  Spiegel Online  Бенджамін Біддер, який брав скандальне інтерв’ю в регіоналки Олени Бондаренко, заявляє, що її помічник не мав застережень щодо тексту опублікованого інтерв’ю.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Коли я надіслав посилання на інтерв'ю вашому помічнику, який був з вами, він сказав, що воно було в порядку. Воно було в поряду до самого того моменту, коли революція змила керівників вашої Партії регіонів", - зазначив він.

 

"Я працюю в Росії вже понад 12 років, тому я дійсно розумію у якій складній ситуації ви опинилися в тому числі тому, що саме цю фразу від повторили тричі", - додав він.

"Якщо ж вам здалося, що вас не зрозуміли, ви б могли мені подзвонити. У вас є моя візитівка. Але ви цього не зробили."

Як відомо, в інтерв’ю виданню Spiegel Online  в четвер вранці, яке вона давала, коли снайпери почали стріляти в людей, Бондаренко заявила, що в попередні дні, а саме 18 лютого, коли були вбиті мітингувальники, "силовики діяли недостатньо жорстко".

Водночас в інтерв’ю "Українській правді" Бондаренко заявила, що вона такого не говорила і звинуватила журналіста спочатку в тому, що він все перекрутив, потім, що він її не зрозумів через відсутність перекладача. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування