Терористи, які захопили ВР Криму, покликали до себе парламентаріїв

Четвер, 27 лютого 2014, 10:56

Кримський прем'єр Анатолій Могильов заявив, що особи, які захопили будівлі уряду автономії та Верховної Ради АРК, не бажають вступати в переговори й пояснювати причини своїх дій.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Усередину будівлі зайшли члени президії Верховної Ради на чолі зі спікером Володимиром Константиновим, яких особи, котрі захопили будівлю, самі запросили всередину, щоб парламентарії провели засідання президії.

"Мої переговори з ними нічого не дали. Люди, які перебувають там, сказали, що вони не уповноважені проводити переговори, взяли номер мого мобільного телефону й за ним зв'язуватимуться в той момент, коли будуть готові до якихось розмов. Жодних вимог вони не висували", - сказав Могильов журналістам.

Могильов повідомив, що наразі дзвінків не надходило.

За його словами, люди, з якими він розмовляв, - у військовій формі, без розпізнавальних знаків, у масках. Вони відмовилися назватися і сказати, звідки вони.

Кримський прем'єр також повідомив, що до будівлі парламенту зайшли члени президії на чолі зі спікером Володимиром Константиновим.

"До Верховної Ради пройшли члени президії, мабуть, для обговорення ситуації. Їм надійшла пропозиція (від невідомих осіб, які захопили будівлю) про те, щоб вони зайшли для проведення засідання президії. Я думаю, там, можливо, обговорюватиметься питання проведення сесії парламенту", - сказав він.

Водночас Могильову невідомо, які питання можуть бути винесені на сесію.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...