Рада збереться на чергову сесію, а до Києва звезли людей

Вівторок, 4 лютого 2014, 07:59

О 10 ранку 4 лютого має відкритися чергова, четверта сесія Верховної Ради 7-го скликання.

До першого розділу порядку денного четвертої сесії включено 780 підготовлених до розгляду питань, повідомив раніше голова парламенту Володимир Рибак.

До другого розділу включено 1132 питання, які потрібно доопрацювати.

До розгляду поточного пленарного тижні, сказав Рибак, включено 86 питань.

У вівторок пропонується розглянути 32 питання, серед яких законопроект про чисельність Збройних Сил на 2014 рік, внесений президентом, і ще 8 законопроектів – у першому читанні. Цього ж дня, крім питання призначення позачергових місцевих виборів, мають розглянути 20 проектів постанов.

На середу включено 10 питань, у четвер заплановано розглянути 38 питань, серед  яких 8 стосуються питань ратифікації, 17 проектів пропонується розглянути у першому та 9 - у другому читанні, заплановано також обрати та звільнити суддів.

Між тим, до Києва приїхали люди, швидше за все, для підтримки Партії регіонів.

"Станом на 8 годину ранку біля станції метро "Академмістечко" припарковано 10 автобусів з вінницькими. Люди, які масово виходять із автобусів, відмовляться розповідати, чому вони приїхали в Київ", - повідомляє Володимир Тищенко, поширюючи відео.

"Вінничани намагаються приховувати своє обличчя, деякі погрожують забрати відеокамеру. Наразі приїжджі організованою колоною спускаються в метро. Очевидно, що вони їдуть до Верховної Ради підтримувати Партію регіонів", - заявляє він.

У Маріїнському парку зранку у вівторок знову лунає музика, характерна для "Антимайдану". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування