Міліція не змогла прив’язати померлого ще в грудні чоловіка до Майдану

П'ятниця, 7 лютого 2014, 09:59

Міліція не має інформації про те, що чоловік, який помер ще 6 грудня неподалік від Майдану, брав участь в акціях протесту.

Про це йдеться у відповіді МВС на депутатський запит ударівців Микола Паламарчука та Валерія Пацкана.

Особою, яку виявили 6 грудня біля готелю Україна, виявився Володимир Янішевський 1962 року народження.

"Під час досудового розслідування за фактом смерті Янішевського, не встановлено даних про проходження ним лікування від туберкульозу, а також про обставини його прибуття до міста Києва і участь у масових акціях та наявність контактів з іншими громадянами", - сказано у відповіді Захарченка.

У запиті, депутати просили надати інформацію, чи встановлено, що чоловік брав участь у протестах і чи контактував він з людьми, які беруть участь у акціях.

Водночас у повідомленні зазначається, що причиною його смерті є фіброзно-кавернозний туберкульоз легень з легеневою кровотечею.

 
 

Також у повідомленні зазначається, що у 2013 році  у Голосіївському райсуді Києва перебувала справа про вчинення ним злочину за статтею про наругу над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого.

Як відомо 6 грудня біля готелю Україна було знайдено тіло чоловіка.

За словами очевидців, поряд із тілом стояв автомобіль, який рушив з місця тільки-но до чоловіка підбігли мітингувальники.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування