Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екстремістом №1 в Україні є сам міністр внутрішніх справ - Батьківщина

П'ятниця, 7 лютого 2014, 13:55

Терористом та екстремістом №1 в Україні є сам міністр внутрішніх справ Захарченко, - заявили в партії "Батьківщина".

Про це повідомляє прес-служба політсили.

Таким чином у партії відреагували на слова в.о. міністра МВС, що "Батьківщина" заздалегідь розробляла силовий сценарій під час масових акцій протесту.

У партії вважають таку заяву "черговою брудною провокацією проти опозиції".

У "Батьківщині" категорично спростовують закиди МВС про начебто підготовку державного перевороту "екстремістами" від опозиції.

"Насправді для всіх очевидним є те, що головним екстремістом в країні є виключно відомство, очолюване Захарченком", - зазначено в заяві.

"Вся країна бачила, як бійці "Беркуту" на вулиці Грушевського діяли наче справжні екстремісти, вбиваючи і травмуючи людей, кидаючи в протестувальників каміння, коктейлі молотова, саморобні гранати, начинені металевими елементами", - наголошують у партії.

"Саме міністр внутрішніх справ Захарченко сьогодні діє як терорист №1, публічно оголошуючи на всю країну про підготовку терактів на Майдані з метою залякування суспільства", - сказано в заяві.

"Загалом судячи з публічних заяв міністра, складається таке враження, що Захарченко живе в паралельній реальності", - зазначають у "Батьківщині".

"В цій збоченій реальності Захарченка - активісти Євромайдану викрадають, вбивають і катують самі себе, автомобілі учасників Автомайдану спалахують самі по собі, а люди на Майдані самі підкладають собі вибухівку, на якій підриваються", - нагадують в опозиції.

Партія "Батьківщина" закликала Захарченка "прийти до тями та спершу розібратися із екстремістами під його власним командуванням, адже досі не було покарано жодного правоохоронця за злочини проти учасників масових акцій протесту і злочини проти людяності, які підпадають під міжнародний трибунал.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування