Путін каже британцям, що війська планував надіслати вже давно

Субота, 1 березня 2014, 07:14

Президент Росії Володимир Путін стверджує , що російські військові навчання в Криму були заплановані до того, як в Україні склалася поточна ситуація.

Про це Путін сказав у ході розмови з прем'єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном, повідомляє Reuters з посиланням на представника Кемерона.

Кемерон сказав Путіну, що Росія зобов'язана поважати територіальну цілісність України.

"Прем'єр-міністр підкреслив, що всі країни мають поважати суверенітет і територіальну цілісність України" , - зазначив він.

"Вони домовилися, що вільні і чесні вибори, які обіцяв провести перехідний уряд - найкращий спосіб забезпечити позитивне майбутнє для України".

Кемерон і Путін погодилися, що міжнародне співтовариство має подумати над тим, як допомогти Україні відповісти на виклики в економіці, сказав прес-секретар Кемерона.

Також держсекретар США Джон Керрі зазначив , що міністр закордонних справ Росії Лавров запевнив його, що росіяни "не мають відношення до якого б то не було порушення суверенітету і не мають наміру цього робити" .

"Я, тим не менш, ясно дав зрозуміти, що зараз це може бути неправильно інтерпретовано, і що напруженості і так вистачає, так що кожен повинен бути вкрай обережний, щоб не розпалювати ситуацію і не слати неправильних сигналів" , - сказав Керрі, слова якого наводить Reuters.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News