Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УКРАЇНА ПРОСИТЬ ЗАХИСТУ У ЄС, США І НАТО - МЗС

Субота, 1 березня 2014, 21:31

Міністерство закордонних справ України закликало до Євроcоюзу, США і НАТО розглянути всі можливі механізми щодо захисту територіальної цілісності України.

Про це заявив міністр закордонних справ Андрій Дещиця на брифінгу в суботу ввечері в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Щойно пройшла моя зустріч із партнерами зі США і Євросоюзу, ми передали відповідні звернення і листи їм", - сказав він.

"Також ми передали звернення до НАТО з проханням розглянути використання всіх можливостей для захисту територіальної цілісності суверенітету України для захисту українського народу та захисту ядерних об'єктів, які знаходяться на території України", - заявив Дещиця.

Дещиця також закликав країни ЄС, США та міжнародні організації спрямувати в Україну своїх представників для ознайомлення з ситуацією в Україні, повідомляють "Українські новини".

"Ми запрошуємо всіх наших партнерів, запрошуємо міжнародні організації в Україні, щоб вони направили своїх представників, керівників цих організацій, щоб вони приїхали сюди і впевнилися, що в Україні дотримуються всі права і свободи, і що тут не відбувається ніякого насильства над національними чи етнічними меншинами", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...