Троє автомайданівців зникли у Сімферополі, їх переслідували

П'ятниця, 14 березня 2014, 07:45

Зникли автомайданівці Олексій Гриценко, Наталя Лук’янченко та Сергій Супрун.

У четвер, 13 березня, близько 23:30 у Сімферополі їх бачили місцеві активісти біля ТЦ "Меган".

Автомайданівці помітили за собою стеження і встигли повідомити про це рідним.

Зокрема, Наталя Лук’янченко подзвонила Віталіку Уманцю, а також своєму чоловікові, і повідомила, що за ними женуться три авто й стріляють, вони будуть намагатися сховатися в офісі Меджлісу по вул Шмідта 2.

Автомайданівці їхалт на Toyota Camry AA4464AX Сергія Супруна. Охоронці офісу Меджлісу підтвердили, що бачили гонитву. Програма геолокації пізніше показала, що телефони Олексія та Наталі опинилися в районі військкомату. 

На даний момент телефони зниклих увімкнені, але не відповідають.

Батько координатора Автомайдану Анатолій Гриценко у Facebook повідомляє, що система моніторингу через мобілки Life360 вказує, що зниклі чи принаймні їхні телефони "мають бути на території нещодавно захопленого російськими солдатами військового комісаріату за адресою: Симфорополь, вул. Київська 152".

"Втім охорона військкомату стверджує, що там нікого з автомайданівців немає", - додає він. 

"На моє прохання, у місцевій міліції представником Меджлісу вночі зареєстрована відповідна заява, результатів їхнього пошуку поки що немає. Розшукуємо й іншими доступними каналами", - повідомляє Анатолій Гриценко.

За його словами, зниклі перебували у Криму весь останній тиждень.

"Разом з іншими автомайданівцями та хлопцями з Меджлісу купували і розвозили по військовим частинам півострова продовольство, медикаменти, електричні генератори та інші необхідні для життя кинутих державою українських військових речі, виводили командирів на зв'язок зі мною", - пише Анатолій Гриценко.

Він просить усіх, хто може допомогти в пошуку, звертатися за номером 067 441 87 56.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування