У МЗС Росії продовжують гнути свою лінію: заявили, що ЄП несправедливий

П'ятниця, 14 березня 2014, 16:26

МЗС Росії назвав резолюцію Європарламенту по Україні антиросійською, назвавши її формулювання неприйнятними і несправедливими.

Про це йдеться в коментарі Департаменту інформації і друку МЗС РФ, оприлюдненому в п'ятницю.

У документі зазначається: "Викликає здивування відверто антиросійський характер вчорашньої резолюції Європарламенту. Вміщені в ній формулювання неприйнятні і несправедливі, а висновки повністю спотворюють суть того, що відбувається на Україні".

У МЗС РФ заявили, що розглядають цей документ "як чергове свідчення затятого небажання європарламентарів спиратися у своїй роботі на здоровий глузд і об'єктивні факти".

Крім того в коментарі зазначено: "Насторожує при цьому готовність європарламентарів закривати очі на очевидну присутність у Києві праворадикальних сил, відповідальних за беззаконня і страх, які панують на вулицях більшості українських міст".

"Така позиція видається дуже дивною на тлі прийнятої Європарламентом в грудні 2012 р. резолюції, в якій, зокрема, міститься заклик до продемократичних сил України утриматися від співпраці з партією "Свобода"", - заявили в МЗС РФ.

Як відомо, в п'ятницю російський МЗС опублікував заяву, в якій повністю спотворив реальну картину подій в Донецьку, де в результаті провокацій проросійських сил був убитий член партії "Свобода".

Росія продовжує масштабну кампанію з дестабілізації ситуації в Україні.

13 березня депутати Європейського парламенту засудили дії Росії в Криму та висловилися на підтримку нової української влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування