Автомайдан вимагає від влади звільнити з полону в Криму їхніх активістів

Понеділок, 17 березня 2014, 16:51

Автомайдан вимагає від нинішньої влади зробити все зараз звільнення своїх активістів з полону у Криму.

Про це йдеться у заяві Автомайдану, поширеній в понеділок.

"Ми розуміємо складність політичної ситуації в країні. Проте відповідні правоохоронні органи України повинні визволити полонених заради збереження бойового духу всіх військових, активістів та патріотів України, щоб кожен громадянин нашої країни міг відчувати себе у безпеці навіть у тому випадку, коли він потрапить в таку жахливу ситуацію, тому що буде впевнений - в разі чого ВЛАДА НЕ ЗАЛИШИТЬ НАС НА ПРИЗВОЛЯЩЕ", - сказано в заяві.

"Натомість, ми навіть не знаємо точної кількості зниклих людей", - додали в заяві. 

"Ми вимагаємо від панів Авакова, Парубія, Наливайченка - повідомити, які саме конкретні дії зараз вживаються для визволення полонених", - додали автомайданівці. 

"Від депутатів Верховної Ради вимагаємо створити відповідну слідчу комісію з розшуку зниклих громадян України на території АР Крим", - сказано в заяві.

"На жаль, констатуємо факт, що за цей час ми не побачили жодних результативних дій з боку теперішньої української влади щодо визволення наших активістів з полону. Ми обурені тим, що влада, яка отримала свої посади у тому числі завдяки діяльності автомайданівців, тих хто зараз перебуває у полоні, практично нічого не робить для їх визволення", - обурились автомайданівці.

"Сьогодні пішла четверта доба, як на території Криму зникли троє наших бойових побратимів: Наталія Лук’янченко, Сергій Супрун та координатор Автомайдану Олексій Гриценко, які протягом тижня займались постачанням обладнання для заблокованих військових частин у Криму та підтримкою їхнього бойового духу", - сказано в заяві. 

"Дії автомайданiвцiв були повністю узгоджені з керівництвом силових органів країни", - додали активісти.

Як відомо, вночі 13 березня машина автомайданівців була обстріляна, а невідомі військові вивезли їх, ймовірно, у будівлю військового комісаріату Сімферополя. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування