Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна готова до переговорів, але віддавати Крим не збирається – Турчинов

Понеділок, 17 березня 2014, 17:46

Київ не змириться з анексією Криму, заявив виконувач обов'язків президента Олександр Турчинов.

Про це йдеться у його зверненні, розповсюдженому прес-службою президента.

"Спроби військового блокування Криму є тимчасовими і не призведуть до від’єднання півострова від України. Ми готові до переговорів, але ми ніколи не змиримося з анексією нашої землі", - підкреслив Турчинов.

За його словами, Росія прикриває свою агресію, спрямовану проти України, юридично нікчемним референдумом, "який ніколи не буде визнаним ні Україною, ні цивілізованим світом" і загрожує повномасштабною війною.

Він додає, що план Кремля спровокувати кровопролиття провалився "саме через правильно обрану нами стратегію дій".

"Наші військові продемонстрували справді героїчну витримку, українці не піддалися на провокації, а Росія, натомість, фактично опинилася в міжнародній ізоляції", - заявив він.

У зверненні також підкреслюється, що українському народові протистоять не росіяни "які виходять на вулиці Москви, щоб підтримати боротьбу нашої країни". "Нам протистоїть політичне керівництво Російської Федерації. Вони марять відновленням імперії", - зазначив Турчинов.

"У цей нелегкий час всі ми маємо демонструвати підтримку один одному, бути згуртованими, тримати одну спільну лінію проти агресора та дати все необхідне нашим військовослужбовцям", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...