Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Керченському батальйоні морпіхів є охочі перейти на бік Росії

Субота, 22 березня 2014, 01:38

Заступник командира Керченського батальйону морської піхоти Олексій Нікіфоров заявив про те, що в його частині є охочі перейти на бік Російської Федерації.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "1+1" у ніч на суботу.

Нікіфоров нагадав, що в п'ятницю на території частини, яка раніше блокувалася, було піднято російський триколор.

"У мене на даний момент 49 осіб, які хочуть виїхати в Україну (на материк). Які хочуть виконувати завдання за призначенням у Збройних силах України", - повідомив він.

"І ще осіб 20, які хочуть просто звільнитися. Які не можуть вже навіть думати про те, щоб служити. І інші просто хором підписують зараз контракти і рапорти про те, щоб служити Збройних силах Росії", - додав він, звертаючись до в. о. міністра оборони Ігоря Тенюха.

Нікіфоров також звинуватив в.о. міністра в тому, що той жодного разу не розмовляв з командиром по телефону.

"Жодного представника генштабу за весь цей час не було на території частини. Жодного представника командування Військово-морських сил не було на території частини за весь час з першого числа", - заявив він.

"У мене кожен день були тільки представники Російської Федерації. Я їхніх генералів вивчив більше, ніж своїх, розумієте?" - додав військовий.

Тенюх, у свою чергу пообіцяв допомогти охочим перевестися на материкову частину України і пообіцяв не карати військового "за правду".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування