Джемільова не пускають у Крим

Субота, 22 березня 2014, 12:51

Російські війська, які окупували Крим, не пускають Мустафу Джемільова на батьківщину.

Про це розповів сам народний депутат, колишній голова Меджлісу, передає УНІАН.

Разом з тим Джемільов не виключив, що в разі, якщо він не буде допущений на територію Криму, він зробить сюрприз окупантам.

"Якими будуть мої дії, якщо мене туди не пустять, нехай поки що буде таємницею і сюрпризом для окупаційної влади. Не будемо давати їм можливості підготуватися", - сказав він.

Депутат запевнив, що "однозначно, обов'язково буде в Криму".

Разом з тим Джемілєвв зазначив, що не знає точно, чи заборонила йому кримська "влада" в'їзд на півострів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Верховна Рада АР прийняла якусь постанову, яка забороняє в'їзд на територію Криму більше ніж 200 народним депутатам , які проголосували за розпуск парламенту Автономії. Поки прізвища, хто саме в цей список персон нон-грата увійшов, не оголосили", - зазначив Джемілєв.

За його словами,  якщо дійсно така заборона є і вона стосується в тому числі депутатів від Криму, то це внесе новий елемент напруженості в ситуацію.

"Наприклад, я не уявляю, як влада може мені заборонити в'їзд до Криму. Чи представляють вони, що тоді відбуватиметься на території Криму?", - додав Джемілєв.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News