Заступник Авакова показав шолом міліціонера, який затримував Білого

Середа, 26 березня 2014, 21:40

Перший заступник Міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов показав шолом міліціонера, який був пошкоджений під час спроби затримання члена "Правого сектору" Сашка Білого.

Шолом Євдокимов продемонстрував в ефірі Шустер LIVE.

"Я взяв під відповідальне збереження речовий доказ – це той шолом і ті окуляри, які були вдягнені саме на тому співробітнику, який переслідував Олександра Музичка (прізвисько – Сашко Білий)", - сказав замміністра, продемонструвавши частину обмундирування.

Євдокимов також вважає, що міліціонер діяв "правильно, рішуче і згідно із законом, застосувавши зброю, вистріливши по ногах втікача".

Як відомо, член Правого сектору Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий в ніч з понеділка на вівторок на Рівненщині.

У міліції стверджують, що Музичко був членом ОЗУ і знаходився у рошуку. За версією силовиків, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу Сокіл, які намагалися його затримати.

Місцеві активісти Правого сектора, однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову.

Окрім того, у "Правому секторі" заперечують інформацію про те, що Білий сам собі завдав смертельних поранень.

МВС заявило, що готове допустити уповноваженого представника від громадськості до оцінки результатів розслідування убивства Музичка.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News