Тимошенко дає шанс Порошенку, але вже мітить Яценюка собі в прем’єри

Четвер, 27 березня 2014, 14:24

Колишня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко переконана, що вона переможе на виборах президента у травні.

На прес-конференції вона пообіцяла, що вибори будуть чесними, без використання адмінресурсу.

"Я думаю, що не буде жодного нарікання на їх проведення, на наявність фальсифікацій і на будь-які інші негаразди, які зажди були присутні на всіх попередніх президентських виборах в Україні. Тобто (це будуть) перші чесні вибори", - сказала Тимошенко.

"Ці вибори відрізняє від попередніх виборів ще одна унікальна річ: не буде, по суті справи, змагатися проросійська частина України і проросійська політична сила з прозахідною, і не стоїть питання "або – або". Мені здається, що це такі вибори, коли однозначно виграє хтось із демократичних, проєвропейських лідерів політичного поля", - додала вона.

Тимошенко висловила готовність визнати переможцем когось із конкурентів:

"Я переконана, якщо (вибори) виграє Петро Порошенко, я – як людина, яка хоче Україні добра – буду зберігати єдність демократичних сил і буду підтримувати всі справжні реформи і перетворення в нашій країні".

Вона переконана, що у проросійських політиків нині немає шансів: "Вперше хто б не виграв, це буде проєвропейський, демократичний політик".

Водночас, Тимошенко переконана, що переможе саме вона. Так, на запитання, кого б вона запропонувала в прем’єр-міністри у разі обрання її президентом, лідер "Батьківщини" сказала:

"У випадку моєї перемоги – а точніше після моєї перемоги – Арсеній Яценюк буде займати позицію прем’єр-міністра… Коли країна потребує не те, що непопулярних, а просто жорстких, жорстоких кроків для того, щоб вижити фінансово й економічно, я думаю, у нього є мужність такі кроки робити".

"Із такого глибокого економічного й фінансового захворювання, в якому нам залишили країну Янукович і Азаров, Україну треба буде довго виводити. З того рівня агресії, яку демонструє Росія і яка відбивається на всьому нашому житті, Україну доведеться виводити важко і довго. Але я думаю, що Арсеній Яценюк справиться з цим завданням", - додала Тимошенко.  

Як відомо, на виборах 2010 року Тимошенко програла Віктору Януковичу. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...