Тимошенко погрожує перетворити олігархів на "чесних бізнесменів"

Четвер, 27 березня 2014, 15:23

Юлія Тимошенко стверджує, що вона має намір відділити олігархів від політики.

Про це вона заявила під час своєї пресс-конференції в четвер.

"Одним з пріоритетів моєї майбутньої політики буде перетворення олігархії на величий чесний бізнес, який працює по загальним правилам і який не харчується з політичного столу", - сказала Тимошенко, у відповідь на питання щодо її ставлення до бізнесмена-регіонала Ріната Ахмєтова.

"Новий порядок … буде стосуватися усіх, хто сьогодні представляє ті чи інші олігархічні об'єднання", - стверджує Тимошенко.

Від відповіді про можливе проведення реприватизації у разі її приходу до влади вона ухилилася, заявивши, що цим займеться "чесний суд", який вона нібито має намір створити.

Тимошенко відкинула припущення журналістів, що вона зустрічалася з Андрієм Клюєвим у той час, коли ще знаходилася у лікарні перед звільненням.

"Ніяких гостей подібних у мене бувало. У мене часто тільки Пет Кокс і Олександр Кваснєвський бували… Всі інші сиділи по кабінетах", - сказала політик.

Відповідаючи на запитання, у якості кого вона відвідувала засідання РНБО, Тимошенко зазначила, що була на засіданні цього органу лише один раз.

"Я один раз була присутня на засіданні Ради національної безпеки і оборони, коли Олександр Турчинов запросив усіх голів фракцій коли обговорювалися шляхи вирішення агресії в Криму. Це було розширене РНБО, більш широким складом", - розповіла вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...