Міноборони: Виведення українських військ з Криму не завершене, що б не казала Москва

П'ятниця, 28 березня 2014, 13:03

У Міністерстві оборони України заявили, що інформація російської сторони про повне виведення українських військовослужбовців із Криму не відповідає дійсності.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Переговори щодо виведення військовослужбовців, військової техніки та кораблів Збройних сил України ще тривають, остаточних домовленостей не досягнуто", - повідомили в прес-службі оборонного відомства.

Українські військові не виключають, що ці домовленості можуть бути закріплені відповідним документом, проте ілюзій щодо виконання російською стороною такої угоди не плекають.

"Ми всі бачили, чого варті для Росії міждержавні та міжнародні угоди, а також узяті зобов'язання", - зазначили в міністерстві.

У п'ятницю керівництво Міноборони РФ заявило, що "організоване виведення підрозділів української армії, які виявили бажання продовжувати службу у Збройних силах України, завершено".

Президент Росії Володимир Путін віддав наказ міністра оборони РФ Сергію Шойгу приступити до передачі Україні озброєнь і військової техніки, дислокованих у Криму і залишилися в військових підрозділах, які не перейшли на бік російської армії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...