Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розстрілювала Майдан "Альфа" - американське видання

Неділя, 30 березня 2014, 23:58

Американське видання The Daily Beast опублікувало фото силовиків, які на подвір'ї СБУ в Києві готувалися до протистояння з учасниками протестних акцій в центрі столиці.

"Фотографії і 90 гігабайт відеоматеріалів надали переконливі докази, що бійня на Майдані була справді здійснена на замовленням проросійського режиму Януковича ... Але це не завадило Кремлю організувати свою власну розповідь про події", - зазначає видання.

Вранці 20 лютого на подвір"ї СБУ були помічені десятки людей, багато з яких представляли елітний підрозділ "Альфа", екіпіровані бронежилетами, шоломами, боєприпасами і снайперськими гвинтівками, а також модифікованими АК. У деяких з них - осколкові гранати. Все це не призначено для боротьби з безладами, підкреслюють експерти.

Також судячи з фотографій, багато з членів Альфа мали жовті або білі нарукавні пов'язки, і перед тим, як залишити територію СБУ, надягають балаклави. 

 Усі фото The Daily Beast 

 

 
 

Як відомо, підрозділ Альфа налічує близько 200 членів, однак незважаючи на це, учасники подій з боку силовиків на Майдані 18-20 лютого досі не встановлені.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування