Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДАІ хочуть скасувати допустиме перевищення швидкості в 20 км/год

Понеділок, 31 березня 2014, 13:44

Новопризначений начальник Державтоінспекції Анатолій Сіренко пропонує прибрати маржу швидкості в 20 км на годину.

Про це він заявив в інтерв'ю "Комсомольська правда в Україні".

"Що стосується маржі в 20 км/год, її треба прибрати. Такого немає ніде в Європі", - заявив він.

Сіренко пообіцяв, що перегляд швидкісного режиму будуть здійснювати, консультуючись з громадськістю. "Самостійно такі рішення приймати не хочемо. Це стосується не тільки Києва, але і всіх великих міст", - запевнив він.

"От у Києві запропонували підняти ліміт на 21 ділянці. У підсумку люди підтримали лише 11. Приміром, щодо Малої окружній суперечок не виникло, а ось проспект Перемоги, на якому ми хотіли виставити ліміт в 80 км/год, люди не підтримали", - зазначив він.

За його словами, "на небезпечних ділянках, біля шкіл" ліміт швидкості навпаки будуть знижувати.

Сіренко також розповів про майбутнє спецпідрозділу ДАІ "Кобра". За його словами, воно потребує "серйозного переформатування".

"Будемо проводити чистку до тих пір, поки не залишаться тільки порядні люди. Зараз думаємо, скільки людина залишити", - розповів керівник ДАІ.

"Справа в тому, що раніше ці хлопці були задіяні в супроводі перших осіб держави. Сьогодні ні прем'єр, ні в. о. президента в особі голови парламенту супроводом не користуються", - запевнив він.

У той же час, за словами Сіренка, за рахунок скорочення спецпідрозділу ДАІ зможуть збільшити кількість рядових даїшників.

Сіренко також розповів, що автоматичну фіксацію порушень ПДР поки вводити не будуть огляду на економічну ситуацію в країні. Також він запевнив, що "найближчим часом ніяких заходів по тонуванню (скла авто) не планується".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування