Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Міліція повідомляє про трьох поранених на Хрещатику. Одного вже виписали

Понеділок, 31 березня 2014, 21:48

Сотник Майдану Анатолій Ведмідь стверджує, що в результаті конфлікту в центрі Києва був випадково поранений перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Богдан Дубас і постраждав представник Самооборони Майдану.

Про це він сказав агентству "Інтерфакс-Україна".

"Дубас Богдан Йосипович випадково опинився на місці сварки двох учасників Майдану. Один їх них з "Правого сектора", другий - з Самооборони", - розповів Ведмідь, зазначивши, що йому не відома причина конфлікту.

За словами Ведмідя, під час конфлікту один з них вихопив пістолет, другий - газовий балончик і бризнув йому в обличчя. Другий почав стріляти, внаслідок чого були поранені дві людини: боєць самооборони Майдану і Дубас.

Дубас був доставлений в лікарню з наскрізним кульовим пораненням, проте загрози для життя поранення не мало, тому його вже виписали з лікарні, повідомив Ведмідь.

Другий потерпілий учасник інциденту продовжує перебувати в лікарні.

Водночас у прес-службі столичної міліції "Українській правді" повідомили, що через стрілянину постраждало троє людей - 1958, 1995 та 1990 років народження. Двоє з них - з Києва та Київської області, один - з Криму. Вони отримали поранення гомілки, грудної клітини та попереку.

За даними міліції, двоє поранених досі знаходяться в лікарні.

Пізніше глава МВС Аваков уточнив, що поранення в грудну клітину отримав боєць третьої сотні Олександр Левкуша, якому на час написання повідомлення робили операцію.

"Поранення вкрай тяжке. Три кульових поранення. Пробиті обидві легені. Куля у животі. Велика втрата крові", - зазначив міністр.

Як відомо, перестрілка сталася близько 20:00 в понеділок.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування