Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Царьов не зникав – випивав і закушував, а мобільник сів

П'ятниця, 11 квітня 2014, 10:27

Депутат і кандидат у президенти Олег Царьов нікуди не зникав, у нього просто розрядився телефон, а він відзначав із "хлопцями зі спецназу" День звільнення Одеси.

Про це сам політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Спасибі Одеситам, які прийшли до готелю з Антимайдану й розблокували моїх помічників. Спасибі хлопцям зі спецназу, які вивели мене з готелю й привезли додому в Дніпропетровськ. Вони теж брали участь у Київських подіях і по них працює прокуратура. По духу наш хлопці", - написав Царьов.

"День звільнення Одеси з ними відзначили в мене вдома під ранок. Випили й закусили. Пом'янули загиблих у Києві товаришів", - повідомив він.

За словами Царьова, у нього розрядився телефон і він "не зміг передзвонити й повідомити", де перебуває.

"Щойно я перейшов в опозицію, телефон чомусь став чудити. Став пропадати зв'язок під час інтерв'ю по телефону. Телефон почав швидко розряджатися. Протягом дня зазвичай декілька разів підзаряджаю телефон, а цього разу підзарядка залишилася в Одесі", - зазначив він. 

"У наших машинах порізали колеса й залили фарбою, тому моя команда тільки зараз під ранок наздогнала мене. Зараз будемо вирушати в інше місто. Вибачте за те, що не пишу в яке", - повідомив депутат із минулої влади.

Царьов не зникав, а розважався

Він також вибачився перед одеситами за те, що не зміг відвідати Куликово поле.

"Обов'язково це зроблю найближчим часом. Георгіївську стрічку, подаровану мені в Одесі на Куликовому полі, ношу весь час і не зніму до нашої перемоги!", - заявив Царьов.

Уночі прес-служба депутата повідомила, що Царьова з одеського готелю вивезли в невідомому напрямку й із ним немає зв'язку.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування