Російські диверсанти орудують в Україні, зі Слов'янська їм сказали відійти - журналіст

Середа, 16 квітня 2014, 11:07

На території України діють офіцери 45-го окремого полку спецпризначення ВДВ Росії й диверсійно-розвідувальні групи 2-й окремої бригади спецпризначення ГРУ РФ. 

Такі дані групи "Інформаційний Спротив", повідомляє ініціатор групи Дмитро Тимчук у Facebook.

"Керівник російської диверсійної групи у Слов'янську Ігор Стрєлков ідентифікований як офіцер 45-го окремого полку спеціального призначення ВДВ Росії", - пише він.

"Крім військовослужбовців цієї російської частини, за нашим даними, на українській території діють диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) 2-ї окремої бригади спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ", - стверджує Тимчук. 

Також, за його словами, "є дані про присутність на Донбасі ДРГ ще однієї частини спецназу російського ГРУ", але ці дані ще перевіряються.

"Російським диверсантам у Слов'янську в цю ніч надійшов сигнал на відхід із міста. Українські силовики вживають заходи для блокування Слов'янська з метою захоплення російських військовослужбовців", - пише Тимчук.

"У цей час у рамках антитерористичної операції, проведеної українськими силовиками на Донбасі, проводяться "точкові" операції з нейтралізації окремих груп екстремістів", - додає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування