Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Самозванець перевів "Південно-Східну Україну" на рубль і Конституцію-1996

Середа, 16 квітня 2014, 12:58

Колишній голова Апеляційного суду Луганської області Анатолій Візір проголосив себе "знову обраним президентом Південно-Східної України".

У своєму зверненні до "вільних громадян федеративної республіки Донбас" він заявив, що "21 березня (очевидно, лютого – ред.) був вчинений військовий переворот… і до влади прийшов фашизм, пролилася перша шахтарська кров".  

"Економіка Південного Сходу України переходить на російський рубль", - заявив він.

"Усім силовим структурам, у тому числі органам безпеки України й прокуратури, що перебувають на території Луганської, Донецької, Харківської, Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, наказую: не заважати федералізації Південно-Східних областей України, давати відсіч провокаторам неофашистських організацій України", - сказав Візір.

"Національна армія федерації Південного Сходу України буде спрямована на вимогу Південного Сходу України в перераховані області", - заявив він

Самозванець стверджує, що "бандерівсько-фашистська хунта, яка прийшла до влади не демократичним шляхом, а шляхом військового перевороту, буде зупинена".

Він звернувся до військових: "Усім збройним силам і Чорноморському флоту стати на захист українського народу".

"Я, як проголошений народом президент Південного Сходу України, наказую: усім збройним силам і Чорноморському флоту не виконувати фашиствуючих неонаціоналістів, узяти під контроль аеропорти, вокзали, національні банки щоб уникнути крадіжок і хаосу. Блокувати націоналістичні фашистські штурмові бригади, звільнити всіх політичних в'язнів...", - сказав Візір.

Він також звернувся до росіян по підтримку: "Я прошу братній російський народ підтримати федералізацію Південного Сходу України, звертаюся до президента Російської Федерації, щоб він не допустив захлинутися в крові слов'янському й іншим народам України".

"На території федерації Південного Сходу України вводиться конституція 1996 року… Та конституція, де сказано, що носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ...", - сказав Візір.

Він закликав США і Євросоюз "не втручатися в нинішні процеси й реформи федералізації України".  

"Відкликати Сполученим Штатам Америки своїх НАТОвських військовослужбовців на свої військові бази дислокації... Комітет федеральної безпеки Південного Сходу України має незаперечні докази про присутність американських солдатів в Україні", - стверджує Візір.

"Ми готові сісти за стіл переговорів із Києвом у випадку, по-перше, визнання федералізації України, заборони фашистської партії "Свобода" й фашистських рухів на Україні, роззброювання націоналістичних бандформувань, визнання державними мовами української та російської, розпуску парламенту, де ухвалюються абсурдні закони, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу", - сказав він.

"Комітет федеральної безпеки Південного Сходу України вводить надзвичайний стан на Південно-Східній України, щоб захистити населення від бандерівських неофашистів", - додав Візір.

Як зазначає журналіст Мустафа Найем, Візір до Дня Незалежності України у 2005 році за указом Віктора Ющенка отримав Орден "За заслуги" III ступеню" за значний особистий внесок у соціально-економічний, науковий і культурний розвиток України, а також вагомі трудові досягнення й активну громадську діяльність".

А депутат  Олег Ляшко заявив у Facebook: "На посаді голови суду Візир був ставленником ("регіонала") Єфремова. Ще два штатні помічники Єфремова - Клінчаєв і Мірошник - найактивніші організатори і учасники сепаратистських мітингів". 

"Восточный вариант", "Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...