ЗМІ: Внаслідок штурму в/ч в Маріуполі є загиблі та поранені

Четвер, 17 квітня 2014, 00:41

Одна людина загинула внаслідок штурму військової частини №3057 у Маріуполі.

Про це повідомив "Сайт міста Маріуполя" з посиланням на правоохоронців.

Згідно з інформацією, загиблий був зі сторони людей, що штурмували військову частину.

Водночас поранено 12 осіб.

У районі військової частини знеструмлені всі будинки. Рух транспорту перекритий.

За даними "Інформаційного спротиву", штурмували частину місцеві мешканці, які мають базову військову підготовку. А керував ними представник Головного розвідувального управлінні Генштабу ВС Росії.

Близько 23.45 дії перемістилися від військової частини в навколишні райони. Чути поодинокі вистріли і в районі міськлікарні №3. 

Близько 00.13. біля будівлі Маріупольської міськради обстановка спокійна. Рух транспорту на пр. Леніна перекритий. Посередині проїжджої частини стоїть тролейбус.

00.25 За інформацією "Сайту міста Маріуполя", серед поранених є випадкові перехожі (так вони самі називаються): дві людини з вогнепальними пораненнями - у одного з них пошкоджена спина, у іншого травмовані щелепа та нога. Чоловікам близько 40 років. Хто їх поранив, не знають.

Видання повідомляє, що на вул. Апатова СБУ (Альфа) та міліція проводили спільну операцію. Станом на 00.54 в цьому районі знаходилося багато людей в повній екіпіровці та зі зброєю. 10 осіб лежали на землі обличчям вниз.

Крім того, була помічена пожежа в будівлі поряд з військовою частиною. Також згорів мікроавтобус.

00.59 Зі сторони Стародубівки їде військова техніка в напрямку Маріуполя.

01.31 Видання повідомляє про 4 загиблих протягом останніх годин. Кількість поранених уточнюється.

Як відомо, у середу ввечері люди, які зібралися біля воріт військової частини №3057 в Маріуполі і вимагали від військових "поділитися зброєю", почали закидати частину коктейлями Молотова. У відповідь пролунали постріли.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування